AKTUALNO

 

 

 

 

 

 E - SAVJETOVANJE

header1

benkovac side1.1

benkovac side1.2

benkovac side1.4

benkovac side1.6

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću – Nacrt prijedloga dinamike zatvaranja odlagališta neopasnog otpada na području RH

„Planom gospodarenja otpadom Republike Hrvatske za razdoblje 2017. – 2022. godine određena je mjera 4.1. Izrada plana zatvaranja odlagališta neopasnog otpada.

Slijedom navedene obveze izrađen je Nacrt prijedloga dinamike zatvaranja odlagališta neopasnog otpada na području Republike Hrvatske kojim se definira dinamika rada i zatvaranja aktivnih odlagališta neopasnog otpada sukladno važećim zakonima, propisima, direktivama i smjernicama.

Ovim putem Vas izvještavamo da je u tijeku savjetovanje sa zainteresiranom javnošću. Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provodi se u razdoblju od 29. listopada 2018. do 27. studenoga 2018. godine, a sve primjedbe, prijedloge i mišljenja možete dostaviti putem elektroničke pošte na adresu: odlagalista@mzoe.hr.

Nacrt prijedloga dinamike zatvaranja odlagališta neopasnog otpada na području Republike Hrvatske je dostupan na mrežnim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Savjetovanje s javnošću, Otvorena savjetovanja (https://www.mzoe.hr/hr/savjetovanje-s-javnoscu.html).“

Error: No articles to display

grb benkovac

0°C

Djelimično oblačno

Vlažnost 69%

Vjetar: 33.80 km/h

tz benkovac znak 1    bubamara logo


logo

 

 

Izrada i održavanje: Meridies web design

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA